Nevşehir Devlet Hastanesinden emekli Murat İçağası vefat etmiştir.  Cenazesi öğle namazına mütakiben Kurşunlu camiinden kaldırıldı.

Taziyeleri kabul eden Gold İnşaat Gayrimenkul İnşaat şirketinin sahibi Ahmet Kağan içağası, hayatını kaybeden değerli babası Murat İçağası cenazeye ve dualara iştirak ederek, acılarını paylaşan, kendilerini bu zor günde yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve yakınlarına teşekkür etti. 

Taziye Çadırı:  Nevşehir Cevher Dudayev mahallesi (Eraslar sağlık ocağı altı şok market çarprazı defne apartmanı)

İş insanı Ahmet Kağan içağası babasının vefatının ardından cenaze törenine katılan, taziyeye gelen, telefonla arayarak veya sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak başsağlığı dileyenler için bir teşekkür mesajı yayınladı.

İş insanı Ahmet Kağan içağası yaptığı açıklamasında; "Sevgili babam Murat İçağası'nın dünkü vefatı nedeniyle taziye dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Cümlemizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin, hayatta olan büyüklerine sağlıklı, hayırlı ömürler versin." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak, "İş insanı Ahmet Kağan içağası’nın vefat eden babası Murat İçağası Beyefendi’ye Allah’tan rahmet; kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz." 

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.