Öğretmenler olarak maruz kaldıkları şiddete karşı sessiz kalmayı reddediyoruz diyen Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, 9 Mayıs Perşembe günü saat 12.00'da Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek "Basın Açıklaması" etkinliğiyle seslerini duyuracaklarını belirtti.

Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, İstanbul'da lise müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine ilişkin açıklama yayımladı.

Acımız Büyük, yeter artık...

İstanbul'da yabancı uyruklu öğrenci tarafından lisen müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili başsağlığı dileyen Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal ; "İstanbul’da özel bir lisede okuldan uzaklaştırılan öğrencinin okuldan uzaklaştırılmasına duyduğu öfkeyle, silahla ağır yaraladığı okul müdürümüz İbrahim Oktugan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İbrahim Oktugan müdürümüze Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, İstanbul eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz." dedi.

Şiddete Karşı Sesimizi Yükseltiyor, Yasal Adım İçin Hükümeti Zorluyoruz!

Öcal açıklamasında; "Öğretmenler olarak canımızı almaya kadar varan şiddete sessiz kalamayız. 9 Mayıs/Perşembe 11.30’da 81 ilde “Basın Açıklaması” ile sesimizi yükseltiyor, şiddete karşı caydırıcı yasal düzenleme için 10-17 Mayıs arası “İmza Kampanyası” düzenliyoruz." dedi.

BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, "Öğretmenler olarak canımızı almaya kadar varan şiddete sessiz kalamayız. 9 Mayıs/Perşembe 12.00’da “Basın Açıklaması” ile sesimizi yükseltiyoruz. Sendika binamiz önündeki açıklamaya tüm üyelerimiz davetlidir." dedi.