MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, bu memleket insanının her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek “Bizim sözümüz hava kalmaz” dedi. 

Doğumundan bu yaşına kadar askerlik dışında biran olsun memleketten ayrılmamış, şehrin sorunlarını bire birçok iyi bilen, ömrünü bu şehirde mücadeleye adamış, sevilen esnaflardan Adnan Doğu hizmet için, davası Milliyetçi Hareket Partisi’nden yola çıktı. Çıktığı bu yolda peşinde yüzlerce gönüllü insanı toplayan Doğu, seçim sürecinde şehrin birçok noktasında eş zamanlı çalışmalar yapıyor. 

“BİZİM SÖZÜMÜZ MERTÇE OLUR”

Özellikle Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın Doğuya desteğini hiç esirgemiyor. Projelerine sonuna kadar destek veren Kılıç, her gittiği platformda şehrin yıllardır hizmet alamamasından dert yanarak, “Artık Milliyetçi Hareket Partisi kadroları duruma el atmak istiyor. Bu şehri verilen sözleri asla ve asla havada bırakmayacağız. Bizim sözümüz mertçe olur. Laf olsun diye meydanlarda haykırmayız. Seçimden sonra göreve geldiğimizde de herkes görecek.” dedi. 

“HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Biliyoruz, bu memleketin insanı her şeyin en iyisini hak ediyor.” Diyen Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu ise, “Bizde bu kutlu yolda var gücümüzle Nevşehir’imize ve Nevşehirli hemşehrilerimize hizmet etmek için çalışacağız. Bizim sözümüz sözdür. Sözümüz ise asla ve asla havada kalamaz.   
Hemşehrilerimizin desteği ile her geçen gün, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarına adım adım yaklaşıyoruz.” dedi.