MHP Genel Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, meclisteki genel kurul görüşmelerinin sona ermesinin ardından Nevşehir'e gelerek Kozaklı ilçesi ve köylerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kozaklı ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kılıç; "MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Sayın Musa Şevik, MHP Nevşehir KAÇEP Başkanımız Sayın Derya Tunç, MHP Kozaklı İlçe Başkanımız Sayın Orhan Demirci, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte Kozaklı’mızda esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik." dedi.

Kılıç: "Her daim çiftçimizin yanında olacağız"

Ardından Kozaklı Ziraat Odası Başkanı Adnan Şen ve Kozaklı Lisanslı Deposunu ziyaret eden Kılıç, burada çiftçilerin sorunlarını dinleyip çözümleri için gerekli merciler ile görüşmelerde bulundu.

Daha sonra Kozaklı ilçesine bağlı Belekli ve Akpınar Köylerini ziyaret eden Milletvekili Kılıç, köy muhtarlarının sorunlarını dinleyip çözümleri üzerine istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu mmenuniyeti dile getiren Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu; "Nevşehir Milletvekilmiz Filiz Kılıç, İl Başkanı Adnan Doğu, MHP Kayseri Milletvekili adayı İsa Ferah, önceki dönem Kozaklı Belediye başkanımız Celalettin Güven ve beraberindeki heyet köyümüze ziyaretlerimize gelmişlerdir. Köyümüze dolu afetinden dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.