AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Çardak köyünde tek başına yaşayan Koah hastası bir vatandaşımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.  Ziyarette Milletvekili Özgün'e Çardak köyü muhtarı Adem Özer'de eşlik etti.

Özgün: "Kimsesizlerin kimsesi olmak derdindeyiz"

Zor durumda yaşam mücadelesi veren, köy muhtarlığı ve vatandaşların desteği ile ayakta kalan vatandaşımızı ikametinde ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Çardak Köyünde zor şartlarda yaşayan Hüseyin abimiz için Nevşehirli hayırsever işadamlarından söz aldık. İnşallah Hüseyin abimizi daha yaşanabilir bir ortama kavuşturacağız." dedi.

Özgün; "Bizler kimsesizlerin kimsesi olma derdindeyiz. Kimse kendini kimsesiz hissetmesin. Bunu başardığımız ölçüde kendimizi bahtiyar hissedeceğiz." dedi.

Çardak köyü muhtarı Adem Özer'de , "Bugün köyümüz sakinlerinden eşinden ayrıldığı için tek başına yaşayan Koah hastası vatandaşımızı Milletvekilimiz  Sayın Süleyman Özgün beyle birlikte ziyaret ettik. Sağolsun vekilimiz zor durumda yaşayan vatandaşımıza destek olacağını ifade etti. Kendisine ilgileri için teşekkür ediyorum" dedi.