AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen "Halk Günü"nde vatandaşların sorunları dinledi.

Milletvekili Özgün, ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde; ‘İl Başkanlığı binamızda kıymetli hemşerilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik notumuzu aldık. Çözüm için kollarımızı sıvadık. Hemşerilerimizle sık sık bir araya geleceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Amaçlarının Ankara'ya sorunlarını anlatmaya gelemeyen vatandaşların sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Milletvekili Özgün:

"Herkes Ankara’ya gelemiyor, ufak sıkıntıları, dertleri olan kardeşlerimiz var. Hem şahıslarını hem de bulundukları köyü, beldeyi ve ilçeyi ilgilendiren değişik sorunları aktarmak üzere bizlerin yanına geliyor. Tabi biz de istiyoruz ki, en az ayda bir sefer iki sefer bizler onun ayağına gidelim, mahallinde onları dinleyelim ve mahallinde bu problemleri, dertleri ve sıkıntıları dinleyip çözelim. Bu düşünce ile biz halk günü düzenlemiş durumdayız. Tabi bunu yaparken, hem kişisel sorunlar dinleniyor çare bulunmaya çalışılıyor hem de il ve ilçelerimizde olan hükümet yatırımları, kamu yatırımları konusunda neler var neler yok o tür sorunları da gündeme alabiliyoruz." dedi.