İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Yeşil Yuva Köy Derneği tarafından İstanbul Tuzla'da geleneksel piknik şöleni düzenlendi.

Tuzla belediyesi piknik alanında gerçekleştirilen 2. geleneksel piknik şölenine İstanbul'da yaşayan çok sayıda Nevşehir Yuvalı vatandaşlar katıldı.

Nevşehirli MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özer’in de katıldığı piknik şöleninde, torba yarışı, halat çekme, yumurta ve yoğurt yarışları gibi çeşitli ödüllü yarışmalarda düzenlendi.

Yuva Köy Derneği Başkanı Uğur Tekin, düzenledikleri piknik şölenine katılanlara teşekkür etti. Geleneksel olarak düzenledikleri piknik şölenine katılımın giderek artmasından dolayı mutluluk yaşadıklarını belirten Tekin, "İstanbul'da yaşayan hemşerilerimizi bir çatı altında toplamak bizleri sevindiriyor. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artması için önemli gördüğümüz pikniğimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Piknik şöleninde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Orhan Canayakın'ın seslendirdiği şarkılarla müzik eşliğinde eğlenen Yuvalılar günü stres atarak geçirdiler.