NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in modern pazaryerinde yanlarında çocukları ile pazaryerine gelen ailelerin en büyük mutluluğu çocuklarının alışveriş esnasında güle oynaya dakikalar geçirmesi.

Türkiye’nin en modern pazaryerinde oluşturulan çocuk bakım ünitesinde haftanın iki günü yaklaşık 100 çocuğa bakılıyor. 30 dakika ile 1.5 saat süren sürelerle çocuklara çeşitli oyunlar eşliğinde eşlik eden ilgili personelin bu hizmetinden pazaryerine çocukları ile gelen yüzlerce aile oldukça memnun.

03-08 Yaş grubu çocukların bakıldığı Nevşehir pazaryerindeki hizmeti oldukça faydalı bulduklarını kaydeden Veliler, hizmetin verilmesinde emeği geçen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası başkanlığına teşekkür ediyor.

İlimizde Pazar ve pazartesi günleri kurulan pazaryerindeki bu hizmetin pazaryerine çocukları ile gelen ve alışveriş esnasında sıkılan çocukların hoşça dakikalar geçirmesi için verildiğini kaydeden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen, hizmetten dolayı aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.