NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 112 Acil ambulans servisi çalışanlarına revam görülen ilginç bir uygulamanın detaylarını bulacaksınız haberimizde. Yetkililere sorarsanız, 112 acil servis çalışanlarına yemek veriliyor. Ancak yemek dediğiniz sadece domates, biber, patlıcan ve kuru gıda’dan başka bir şey değil.

Edinilen bilgiye göre; 112 Acil Servis çalışanları bir süredir yemek sıkıntı ile boğuşuyordu. Bir süredir konunun gündeme getirilmesinin ardından Sağlık Müdürlüğü ilginç bir çözüm üretti. Bulunan çözümde 112 çalışanlarına sıcak yemek yerine pişmemiş domates, biber, patlıcan, salatalık ve benzeri sebze – meyvelerin yanında kuru gıda alındı. Ve 112 çalışanlarına kendi yemeğinizi kendi yapıp, pişirin denildi.

İşin bu tarafına kadar bakarsanız en azından adamlar en azından yemeklik erzak bari almışlar diyebilirsiniz. Peki 112 adı üstünde acil bir vaka geldiğinde durum ne olacak?. 112 Servisinde çalışanlar eğer yemek yapmayı bilmiyorsa ne olacak?, 112 de çalışanların aşçı mı olması gerekiyor?. Çalışanlarına erzak alacak parayı bulan yönetim sıcak yemeği de bulamazmıydı?.

İşte bu soruların muhatabına soruyor ve yanıtını bekliyoruz. Tabi yanıt vermeye lüzum duyarlarsa.