Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Volaeybol takımına Konya'da oynadıkları Sungurlu Belediye Spor maçının sonunda vaadettiği 20 bin TL. ödülü nakit olarak Kulüp Başkanı Halis Aydoğan'a takdim etti.
Başkan Yıldız, Sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada destek olunacağını söyledi.
Özellikle spor kulüplerinin gelişmesinin sosyal ve kültürel açıdan önemli olduğunu belirterek, gençlerin spora teşvik edilmesinin kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyledi.
Sporun önemine değinen Yıldız, "Spor insan hayatı için son derece önemli, özellikle günümüzde gençlerimizin sigara, alkol ve diğer kötü alışkanlardan uzak kalmalarını sağlıyor. Bu tür alışkanlıklar çocuk yaşta başlandığı için onların zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Ürgüp ilçemizde herşeyden önce Eğitimci bir kişi olarak memleketimize vefa borcumuz var. Biz bunu sporda, eğitimde, kültürde ve turizmde kısacası her alanda ilçemizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonrada elimizden geldiğince bu tür desteklerimiz devam edecek." dedi.
Başkan Yıldız, bu zamana kadar kulübe hizmet eden yönetici, sporcu ve antrenörlere de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Kulüp Başkanı Aydoğan, kulübe verdiği önemli miktardaki destek nedeniyle Spor ve sporcu dostu Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız a teşekkür etti.