Acıgöl'ün bir dönem önceki çok Değerli Saygı Değer Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu'nun, oğlu Orhan'ı muhteşem bir düğünle evlendirdi. 

Acıgöl ilçe çim sahasında 1500 kişiyi aşkın davetlinin büyük ilgi gösterdiği Düğüne Nevşehir Ak parti Geçmiş Dönem Milletvekillerinden Kamu Denetçisi Ombudsman Av. Mehmet Elkatmış, A
pak Pazarlama ve Gıda Sanayi Ticaret grubu CEOsu Muzaffer Leblebici, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik,İnallı eski Belediye Başkanı Akif Arı ile daire amirleri, Acıgöl eşrafı ve esnaflarının katılımıyla bini aşkın akraba ve davetli katıldı.   

Acıgöl de Rüya Gibi Düğün..

Orhan ve Esma ÇAVUŞOĞLU çiftlerinin Nikah şahitliğini Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yaptı.

Bu en mutlu günlerine imza atan Esma ve Orhan ÇAVUŞOĞLU çiftlerinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Genç çiftin nikah şahitliklerini yapan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Çavuşoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

Acıgöl'ün bir dönem önceki Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, Evlatlarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve büyük ilgi gösteren tüm Acıgöl halkına ve yine özellikle Nevşehir Ak parti Geçmiş Dönem Milletvekillerinden Kamu Denetçisi Ombudsman Av. Mehmet Elkatmış, Apak Pazarlama ve Gıda Sanayi Ticaret grubu CEOsu Muzaffer Leblebici, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik,İnallı eski Belediye Başkanı Akif Arı'ya da yine davetlerine icabet ettikleri için teşekkür etti.

Düğün töreni masalları aratmadı... 

Acıgöl ilçesinde iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren muhteşem
Düğün, sanatçı Ayşegül'ün seslendirdiği birbirinden güzel parçalarıyla gece geç saatlere kadar devam etti. Davetliler Düğün boyunca sahneyi hiç boş bırakmazlarken gönüllerince eğlendiler.

Düğüne katılan çocuklar ise Palyaçolar tarafından kendilerine balonlar hediye edildi ve yüz boyaması yapılarak oyunlar oynayıp unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Acıgöl ilçe çim Futbol sahasında gerçekleştirilen,binlerce davetlinin katılımlarında gerçekleştirilen Esma ve Orhan ÇAVUŞOĞLU çiftlerinin bu muhteşem düğünü tüm davetlilerden büyük takdir toplarken ÇAVUŞOĞLU ve KALDI 
Aileleri düğün süresince hiç oturmayıp, gelen davetlileri karşılayarak onlara en güzel şekilde ağırladılar...

Çift düğün pastasını keserken havai fişek gösterileri Acıgöl semalarında ışık ve renk cümbüşü görüldü.  


Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Acıgöl de şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumları bu ihtişamlı düğünü unutulmazlar arasında yer aldı.

FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Esma ve Orhan ÇAVUŞOĞLU Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye
Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın. ALO :0 384 212 9 444