Acıgöl Belediyesi ve Acıgöl Avcılar Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Acıgöl Krater Gölü’ne kurulan platformda yapılan trap atışlarına farklı illerden yaklaşık 300 kişi katıldı. Hareketli ve sabit hedeflerde hünerlerini sergileyen avcılar yarışlarda derece elde etmeye çalıştı.

Yarışmaya Nevşehir Vali Yardımcısı Hali Berk, Acıgöl Kaymakamı Murat Çakır, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4 Kategoride yapılan yarışma 15 atış hareketli makine,12 atış sağ sol arkası, tek kurşun, grup yarışması olarak düzenlendi. Birinci olanlara tüfek kupa madalya, ikinci olanlara 2 koli fişek kupa madalya, üçüncü olanlara 1 koli fişek, kupa, madalya, dördüncü ve beşinci olanlar ise sadece madalya almaya hak kazandı.