TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, yapımı devam eden 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde incelemelerde bulundu. Açıkgöz, 15 Temmuz Şehitler isminin verildiği caminin en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını söyledi.

Nevşehir Islah OSB'de yapımı tamamlanmak üzere olan 15 Temmuz Şehitler Camisini gezerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan
 TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Bugün Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Camiini ziyaret edip, incelemelerde bulunduk. Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgemizde yakında tamamlanacak camimiz muhteşem olmuş. Camimizin yapımına vesile olan, emeği geçen hayırseverlerimizden, işadamlarımızdan, hemşerilerimizden Allah, razı olsun. 15 Temmuz şehitlerimizin aziz hatırasını her an yâd edebileceğimiz camimiz milletimize hayırlı olsun. Tüm şehitlerimizin ruhuna rahmetle ve minnetle dua ediyor; cefakar ailelerine ve fedakar gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin" dedi.

İncelemelere NTSO Başkan Vekili İş Adamı Mehmet Ali Öbekli, 15 temmuz organize sanayi camii yaptırma dernek başkanı Ahmet Daldiken, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, DERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Civelek ve Hafız Cemil Usta Hoca Efendi'de katıldı.