Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olarak düzenlenen yemeğe Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail GENÇ, Nevşehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Muhasebeciler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, Ürgüp Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bekir Demirbaş, Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Nevşehir Spor Kulübü Futbolcuları ile bağlı Oda Başkanları katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı İsmail ÖRDÜ; "İşleri dolayısıyla katılamayan Nevşehir Valimiz ve Belediye Başkanlarımız sizlere selamlarını iletmemizi istediler. Bugün burada iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Birincisi siz değerli dostlarımızla bir araya gelme mutluluğu, ikincisi bizlere Ziraat Türkiye Kupası maçında galibiyet alarak ilimize sevinç yaşatan Nevşehir Spor kulübü oyuncularıdır. Birlik Yönetim Kurulu olarak planladığımız yemek programını önümüzdeki haftalarda yapmayı planlıyorduk ancak bugün bize galibiyet sevincini yaşatan futbolcularımızla sizleri buluşturabilmek adına bugüne aldık. Nevşehir Spor Kulübü sadece Merkez İlçenin değil tüm ilimizin kulübüdür. Tam anlamıyla herkesin kulübümüze sahip çıkması gerekmektedir. " dedi.
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz konuşmasında; Futbulcu kardeşlerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın başkanında bahsettiği gibi tüm ilimizin bu takıma sahip çıkması gerekmektedir. Yoksa beklenen başarı elde edilemeyecektir. Bu sebeple 15 Temmuzda olduğu gibi her konuda birlik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekmektedir. Bize düşen birbirimize güvenmek ve destek olmaktır. Başarı için bu yeterlidir. Nevşehir Spor Kulübümüze bu vesileyle tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.