TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek zihinsel engelli öğrenciler ve okul hakkında bilgi aldı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Özel Eğitim Uygulama Merkezi yönetici ve öğretmenleri tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Milletvekili Açıkgöz, engelli çocuklarla tek tek ilgilendikten sonra, okulda eğitim alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.​

Onlar Bizim Çiçeğimiz​...

Açıkgöz: "Onları bir çiçek gibi, kendi evlatları, kendi yakınları gibi bağrına basıp, onlarla beraber ağlayan, onlarla beraber gülen Özel Eğitim Öğretmenlerimizi kutluyor ve takdirlerimi sunuyorum."


TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören özel kardeşlerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızın samimi sarılışları, masum sevgileri her şeye bedel. Çocuklarımız üzerinde emeklerini esirgemeyen eli öpülesi öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Açıkgöz'ün Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Özel Eğitim Uygulama Merkezi İdarecileri ve öğretmenler eşlik etti.