AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz,1 Kasım'da hizmete girmesi planlanan Kapadokya Hava limanı pist yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Kapadokya Havalimanı'mızın pist yenileme çalışmalarını yerinde inceledik dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Yurt içindeki ve yurt dışındaki terör mücadelemize rağmen yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Hedef 2023 güçlü Türkiye parolasıyla çıktığımız kutlu yolda her alanda yatırımlarımız, kalkınmamız ve milletimizin refahı için çalışmalarımız sürüyor. Nevşehir' imizde de planlanan yatırımlarımız günden güne artıyor, milletimize hizmet olarak geri dönüyor. Kapadokya Havalimanımız için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre önce başlanılan çalışmada pistte gerçekleşen yenileme nedeniyle kapatılan Kapadokya Havalimanımızın pistinin yenilenmesi yanında ek olarak 2. Terminal binamızın yapım projesi hızlı bir şekilde devam ediyor.  Terminal binamızın yeniden yapılması için de 1 yıl içerisinde ihale çalışmaları tamamlanacaktır. Havalimanımız planlandığı gibi 1 Kasım tarihinde yeniden vatandaşlarımızın ve konuklarımızın hizmetine açılacak. Emeği geçen tüm siyasîlerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Açıkgöz'e AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı  Kürşat Koç
'da eşlik etti.

Kapadokya Hava limanı'nda pistin tamamlanması ile birlikte 01 Kasım 2017 tarihinde havalimanı yeniden hizmete açılacak.