AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaştı. 

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ve uzun süre yürümede zorluk çeken Açıkgöz, çocukların tek tek bayramlarını kutlayarak onlara karşılık verdi.
Milletvekili Açıkgöz daha sonra çocuklara hitaben kısa bir konuşma yaptı.  "Ne mutlu sizlere ki sıcak bir yuvanız var. Sevgi eviniz var. Sizinle ilgilenen öğretmenleriniz var. Anneleriniz var. Sizin bu imkanınıza sahip olmayan yüzlerce çocuk olduğunu unutmadan bu bayramı geçirmenizi temenni ediyorum. Onlar için de iyi dileklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Ben hepinizin bayramını kutluyorum, hepiniz gözlerinden öpüyorum" diye konuştu. 


Yapılan konuşmanın ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, sevgi evindeki çocuklara hediye paketlerini dağıttı. 

Milletvekili açıkgöz ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Sevgi Evlerimizde kalan sevgi dolu yavrularımızı ziyaret ederek, bayram hediyelerini verdik. Sevinçleri her zaman görülmeye değer." dedi.