Nevşehirin Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köyünde Ramazan bayramının ikinci günü gün boyu devam edecek Şölen düzenleniyor...

Ağıllı Derneği tarafından organize edilecek Şölen, Çayır İbik başı alanında yapılacak. Sabah başlayarak akşam saatlerine kadar sürecek Ağıllı köyü Şöleninde köylü vatandaşlar hem Piknik yapacak hemde bayramlaşarak hasrete gidecekler.

İstanbul da yaşayan Gurbetçilerimizin çatısını oluşturan Derneklerimizden Ağıllı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Yaman, konu hakkında FİB Haber.Com a yapmış olduğu açıklamasında; ilkini gerçekleştireceğimiz Ağıllı Köyü Şölenimize herkezi bekliyoruz dedi. Dernek Başkanı Yaman açıklamasında amacımız Ağıllı köyümüzden yıllar öncesinde gurbete çıkmış hemşehrilerimizle bir araya gelmek Sılai Rahim yapmak ve çocuk genç yaşilısı ile tam bir bayram tadından coşkuyla köyümüzde birlik ve beraberliğin daha yülkseğe çıkmasını arzu ediyoruz dedi.


Şölende Sürpriz sanatçıların seslendireceği şarkılarla şenlenecek alanda halaylar çekilecek yarışmalar yapılacak....Köy yemeklerinden oluşan çeşitli İkramlar davetlilere sunulacak..