30 Mart Seçimleri’nde İlçe Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelikleri için belirlenen kesin ve sıralı aday listeleri, İlçe Seçim Kurulu Zabıt Kâtibi Ahmet Aksu’ya teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak, tüm adaylara başarılar diledi.

Koçak, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi;

“Belediye Başkan Adaylarımızın belirlenmesi çalışmalarında olduğu gibi Belediye Meclisi Adaylarımızın belirlenmesi için de ben, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, ilçe koordinatörlerimizle her ismi tek tek görüşerek adaylarımızı belirledik. İl Koordinatörümüz ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Yaşar Karayel de Nevşehir’de. Kendisi de dün çalışmalarımıza katıldı ve listelerimiz kesinleştikten sonra İl Yürütme Kurulumuz listeleri imzaladı. Bu çalışmaların ardından ortaya çıkan Belediye Meclis Üyesi Aday kesin listelerimiz, İlçe Seçim Kurulları’na teslim edildi.”

’Tüm dava arkadaşlarımızla sahadayız’

Her seçimde olduğu gibi yine sahada olduklarını dile getiren AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak, Belediye Meclis Üyesi Adayı olamayan dava arkadaşlarıyla da birlikte 19 şubatta Ankara’da düzenlenecek programın ardından seçim kampanyasına hız vereceklerini 30 Mart’a kadar el ele çalışacaklarını söyledi.

Ahmet Koçak; “İnşallah önümüzdeki zaman diliminde Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte hem listede bulunan hem listeye giremediği halde her daim bizimle olan tüm dava arkadaşlarımızla bu güzel yarışı, birlik beraberlik ve bütünlülüğümüzü bozmadan sürdüreceğiz. İnşallah 30 Mart’ta da tüm belediyeleri almış olarak belediye meclis üyelerimizle bu güzel şehre hizmet etme mutluluğunu yaşayacağız’ dedi.