Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Süleyman Er ve İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Hakkâri'nin Çukurca ilçesi dağlık arazi kesiminde, 2008 yılında mayın patlaması sonucu şehit olan Dağcı Komando Çavuş Habib Özkaya'nın Aksalur'da yaşayan anne ve babasını ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Hatice Özkaya ve baba Mehmet Özkaya, devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ülkemizi hain oyunlara karşı koruyan ve onlarla mücadele eden başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize kudret versin dedi.

İlçe Başkanı Ali Özer, “Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. Sadece Şehitleri anma günleride değil, ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin her zaman yanlarındayız. dedi.

Heyet, Şehit Ailesi ziyaretinin ardından Aksalur'da hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek hayır dualarını aldılar.