AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, merkez ilçeye bağlı Göreme Ve Uçhisar kasabalarını ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Göreme ve Uçhisar beldelerini ziyaret eden AK Partililer, belde sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını ise yerinde dinlediler.  Ak Parti heyetinin beldelerini ziyaret ettiği için kendilerine teşekkür eden belde sakinleri ise bu ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "AK Parti Nevşehir İl ve Merkez İlçe başkanımızla Göreme ve Uçhisar'ı ziyaret ettik, bu yıl iç ve dışarıda turizmden umutluyuz" dedi.

Milletvekili Gizligider Göreme ve Uçhisar beldesinde kahve ziyaretinde bulunarak vatandaşlar ile bir süre görüştü. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Gizligider daha sonra belde turizmcilerini ziyaret ederek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Gizligider, “Bugün Kapadokya’nın başkenti Göreme ve Dünya’ya açılan kapısı Uçhisar beldelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. İlk olarak kahvede oturan vatandaşlarımız ile bir süre görüştük ve burada vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Ardından ise turizmcilerimiz ile bir araya geldik. Çok şükür ki turizmcilerimiz 2018 yılından memnun olduklarını belirttiler. AK Parti hükümeti olarak bizler her zaman turizmcimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise," Önce Göreme merkez sonrasında ise Uçhisar esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz..Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah..." dedi.

Başkan Yanar, il, ilçe ve beldelerdeki ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade ederek halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediklerini belirtti.