Ayşe Bilgiç Başkanlığı’ndaki AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Nevşehirli ev hanımları ve iş yerlerinde çalışan kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaret edilen yerlerde bayanlara bu günün hatırası olarak Karanfil verildi.

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç; “Teşkilatımızla birlikte hayatın bütün yükünü omuzlamış, topluma bireyler kazandırmış kadınlarımızın yanına gelerek onlarla hemhal olup hatırlarını sormak ve hayır dualarını almak için buradayız” dedi.

Bilgiç, kadınların daha müreffeh bir ortamda yaşamaları ve hak ettikleri yerlere ulaşabilmeleri adına her platformda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, karanfil dağıtımı sonrası yaptığı açıklamada; “Kadınlar günü nedeniyle bütün hanımlara karanfil dağıtarak 8 Mart kadınlar gününü kutlamış olduk. Bizim asıl karanfil dağıtımındaki amacımız, kadınlarımızın sosyal hayatta daha çok yer almalarıdır. Bizi biz yapan ve hakkı ödenmeyecek değerli kadınlarımızın maruz kaldığı şiddet olaylarının artık son bulması dileklerimizle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.”dedi.