Öncelikle Nevşehir merkez Gazhane Caddesi ve Sarraflar Çarşısı esnaflarını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Kapadokya Gaz firmasında İş Adamı Faruk Özaltın ve Esat Özaltın ile bir araya geldiler sonra çat kapı yaparak çaldıkları dükkanları ziyaret etmeleri esnafları hem çok mutlu etti hemde şaşırttı.Şimdiye kadar İktidar ve muhalif siyasi partililerin olsun Gerekse Belediye Başkanları olsun vede gerekse geçmiş Vekillerin olsun bu tür esnaf ziyaretlerini pek görmediğimiz için açıkcası şuan Milletvekillerimizin bizleri ziyaret etmeleri halimizi hatrımızı sormaları bir bardak çayımızı içmeleri bizleri çok mutlu etti.İnşallah bundan sonrada bu tür ziyaretler sürer temennisinde bulunarak AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider’e teşekkür ettiler.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider’de yaptıkları açıklamalarında, Bizler sizlerin vekilleri olarak Seçimlerden seçime değil her daim halkımızın içinde olmayı Sevgili Başbakanımız Sayın Erdoğan ın da  söylediği gibi “Bizler Halkın Efendisi değil Hizmetkarıyız” disturu ile  Bugüne kadar Nevşehir de ziyaret etmediğimiz İlçe,Belde köy kalmadı çok şükür.Şimdide çarşı ve sanayi esnaflarımızı ziyaret edip dertlerini dinliyoruz.Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Nevşehir Merkezinde de esnaflarımıza bu tür ziyaretlerimiz sürecek dediler.

Seçildikleri günden bugüne kadar,Nevşehir siyasi tarihinde hiç yaşanmadığı kadar sıklıkla  her zaman Halkla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Vekiller,Bu anlamda Hemen her hafta sonu Nevşehir de mutlaka gelerek ziyaretler bulunduk. Mübarek koca Ramazan ayları boyunca bir gün evimizde eşimizle akrabamızla olmadık sürekli Halkımızla birlikte iftarımızı açtık.Evet Milletvekilliği bu bağlamda Fedekarlık özveri çalışma ve büyük sorumuluk isteyen bir görev.Bizler bu görevimizin bilinci içerisinde Kutsal algıladığımız işimizi en güzel şekilde yapabilmek adına Başkent Ankara da ve TBMM de gecemizi gündüzümüze vererek çalışmalarımızı yürütüyoruz. AK Parti iktidarımızla birlikte memleketimiz Nevşehir e ve siz değerli Nevşehirli hemşerilerimize en güzel hizmeti getirebilmenin gayreti içinde olduğumuzun hiçbir şüpheniz olmasın dediler.

Hafta sonunu Nevşehir’de vatandaşlarla bir arada geçirmek üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir de bazı programlara katıldı ve esnaf ziyaretleri yaptı. Her fırsatta Nevşehir’e gelerek vatandaşların nabzını tutan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, esnaf ziyaretleriyle halkın sorunlarını doğrudan muhataplarından dinledi. Vekiller ayrıca bazı taziyelerde bulundular.

 

“Yatırımların artması esnafımıza da yansır”

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, haftasonu ziyaretlerinin ardından özellikle ticari hayatın canlanması noktasında düşüncelerini paylaştı. “Artan yatırımların ihtiyaçlarının Nevşehir esnafından karşılanacağını göz önünde tutarsak bizler de yatırımların artmasını teşvik etmeye yoğunlaşacağız” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, açıklamalarını şöyle sürdürdüler: “Kalkınma Bakanlığımızca yeni teşvik sistemi çalışmalarında tarihte ilk kez il il sosyal ve ekonomik gelişmişlik endeksinin çıkarılmış olması ile yatırım öncelikleri ve Türkiye’nin yatırıma, üretime olan ihtiyacının karşılanmasında hangi ilin ne durumda olduğunun görülecek olması da bir avantaj olacak”.

 

“Yeni teşvik sistemini bekliyoruz”

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider ayrıca yeni teşvik sisteminin Nevşehir gibi bazı ürünlerde zengin olan bazı şehirlerimizin sahip oldukları yatırım potansiyelleri ile görünür olacağını düşündüğünü ifade ederek “Yeni teşvik sistemimizin bölgesel destekler konusunda odaklanacak olması, Nevşehir ve içinde bulunduğu bölgenin tarımsal potansiyeli göz önüne alınırsa da bölgesel teşviklerin yönelmesi için Nevşehir’in ideal bir merkez olabilecek” dediler.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider kendi cümleleriyle Nevşehir Esnaf ziyaretlerine ilişkin bir günün kısa özeti...

Bugün esnaflarımızı ziyaret ettik, önce dogalgaz dağıtım firmamızı ziyaret ettik inşallah yeni bie sürpriz yolda… Kapadokya Doğalgaza teşekkür ediyoruz verimli ve fedakâr çalışmaları için.

AK Parti Merkez ilçe teşkilatımızla Nevşehir çarşıda esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız ziyaretimizden memnun oldu, hasbihal ettik. Sn Başbakanımıza selamları ve bütün Ak kadroya duaları varmış hacı amcaların…Ve son durak Kurşunlu camide namazlarını eda ettiler.