AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk ve Yönetim Kurulu üyeleri Bayram öncesi İlçemizde bulunan Aziz Şehitlerimizin Ailelerini ziyaret ettiler.

Şehit ailelerimizi ziyaret eden Başkan Asiltürk ve yönetimi, İlçemizdeki bayramlaşmamıza ilk olarak şehit ailelerimizi ziyaret ederek başladık. Aileleri ziyaret ettiğimizde sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bir sıkıntıları olduğu zaman ilk olarak bizleri aramalarını istiyoruz. Şeklinde konuşan Başkan Asiltürk sözlerine şu şekilde devam etti, ''Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanetle en iyi şekilde ilgilenmekle yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız düşünmeyin, sizler bizim ailemizdensiniz” diyerek şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Ortahisar kasabasında ki şehit aile ziyaretlerine Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Hale Kaptan ve Yönetim kuruluda katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleri ve talimatı üzerine Şehit yakınlarımızın Hac vazifelerini yerine getirebilmeleri için kura uygulamasından muaf tutulduklarını belirten Asiltürk, Ürgüp ilçemizde Hac vazifesi yapmak üzere şehit ailelerimiz ile görüşüldüğünü ve 7 şehit ailemizin bu yıl hac vazifelerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gideceklerini, ifade etti.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk ve Yönetim Kurulu üyeleri bir hayırseverin bağışı ile alınan akülü bisikletleri Sofular köyümüzde yaşayan ve engelli çocukları bulunan ihtiyaç sahibi aileye teslim ettiler. Aile çok mutlu olduğunu yardımda bulunan hayırsevere ve vesile olanlara teşekkür ettiklerini duacıları olacaklarını ilettiler.

Başkan Asiltürk Sofular köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde ziyaret ederek çalışan personellerin bayramlarını tebrik etti. Yolun yapımı hakkında bilgi alan Asiltürk Bayramdan sonraki hafta yolun asfaltlanarak yapımının tamamlanacağını ve halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti. Satış yapmak üzere köy meydanına kurulan pazarda pazarcı esnafınıda ziyaret eden AK Parti teşkilatı esnafların bayramlarını kutladılar. Esnaflar çok memnun ve mutlu olduklarını ilettiler.