Projelerimiz, Dinamik Bir Ekibimiz Var

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlçesine hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Ak Parti Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Bülent Aksoy, "Derinkuyu'da çok şükür birlik ve beraberliğin sağlandığını bu konudaki eksikliklerimizi inşallah Başkan seçildiğinde Derinkuyulu vatandaşlarımızın özlediği ve sabırsızlıkla beklediği projeleri biz 5 yıl içinde yapacağız. Projelerimiz hazır, genç ve dinamik ekibimiz hazır" dedi.

Ak Parti Derinkuyu Belediye başkan adayı Bülent Aksoy, yeşil, temiz ve modern Derinkuyu'yu halkımızla birlikte inşa edeceklerini söyledi.

Ak Parti Derinkuyu Belediye başkan adayı Bülent , “30 Mart tarihinde yapılacak seçim çok büyük önem taşımaktadır. Yeşil, temiz ve modern bir Derinkuyu için ortak akıl ile hareket etmek zorundayız. Yaşadığımız ilçemizin problemlerini alacağımız radikal kararlarla ve köklü projelerle çözmek ve daha yaşanabilir, örnek bir ilçe haline dönüştürmek istiyoruz. Eğer halkımız teveccüh gösterir ve Allah nasip ederde, belediye başkanlığı görevi bize verilirse, nerede kalmıştık diyerek, merkezi iktidarla, yerel iktidarın buluşmasından doğacak ekstra bir gücüde kullanarak, Derinkuyu’nun değişimi için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.