Almanya'da yaşayan alex745alejandro/Ali Can kullanıcı ismiyle Youtube kanalında milyonlarca takipcisi olan Nevşehirli gurbetçimiz Ali Can'ın Frankfurt'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sonrası ölüm haberi tüm hayranlarını ve Nevşehirli hemşehrilerini yasa boğdu.

Esprilerive güleryüzü ile tüm gurbetçilerimize moral veren, tatlı dilli güler yüzlü Nevşehirli gurbetçimiz  Ali Can'ın, en son dün yaptığı bu paylaşımı ise hem kendisini anlatmaya yetti, hemde yürekleri dağladı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada dün yaşamlarını yitiren vatan kahramanlarımız için paylaşımda bulunan Ali Can Facebook hesabından, "Yine üzgün haber" "Hakkari'de şehit düşen kahraman güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet dileriz. Ülkemizin başı sağolsun" diyerek duyurmuştu.

"Ürgüp'e canımı veririm"

Aslen Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa köyünden olan Ali Can FİB Haber'e özel açıklamasında; Ürgüp için canımı veriirm demişti.
İşte Memleket aşığı Ali Can'ın o açıklaması; 

- Ben Ürgüp'e canımı veririm. Bugün Nevşehirdeyik. Çok centilmenik. Kırım kırım kırılıyok. Önce selamun aleyküm. Dün bizim Nevşehir sayfası FİB Haber bizi haber yapmışlar sabah saatlerinde beni arayıp haber verdiler. Valla çok mutlu oldum. Bizi öve öve bitirememişler. Allah razı olsun çok sevindirdiler bizi. İşte Nevşehirliyik. Gerçekten sizlerle gurur duydum...

​Biz Nevşehirliyik...!  ​

- Ürgüp'te beni Belediye Başkanı yapın.
Ürgüp'ü turistlerle doldururum... Patlatırım ben oraları. Beş misli artırırım turistleri...

Sempatik gurbetçimizin yaşadıkları maceraları paylaştığı youtube kanalında ki hesabında milyonlarca hayran takipçisi vardı.

Tamamen Nevşehir yöresi ağzıyla konuşmaların yer aldığı sohbetleri paylaştığı videoları tıklanma rekoru kırmıştı.

Nasip olmadı ama...
Bu arada kendisini FİB Haber Merkezine davet ettiğimizde;  -Nevşehir'e geldiğimde Gorüşürük Agam, Bize Bi Gıymalı Yaptırırsınız Sanayii Fırınından Masanıza Oturur Yeriz iceriz Sonra Hadi Bana Eyvallah :))))

Almanya'nın Dresden kentinde yaşayan Nevşehirli gurbetçinin milyonları bulan takipçisi ve büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu. İşte kalp ameliyatı olan bir Nevşehirli kızımız için ve afrikadaki müslüman kardeşlerimiz için su kuyusu kampanyasına destek isteyen o video paylaşımını beraber izleyelim.


FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirli değerli hemşehrimiz Ali Can'a Allah'tan rahmet ve tüm gurbetçilerimize sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz.  
إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)