Ali Kınık Konyalı Ömer Ustanın pidesine hayran kaldı. 

Sanatçı Ali Kınık'a Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol,Yücel Keskin,Selvi Yılmaz, Ufuk Kılıç ve Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici eşlik etti.

NEVŞEHİR'E HAYRAMLIĞIM BİR KAT DAHA ARTTI

Konyalı Ömer Ustanın Pidesi’ni tadan Sanatçı Ali Kınık , Nevşehir ve Kapadokya bölgesine olan hayranlığının bir kez daha arttığını dile getirdi.

Ali Kınık,, “Nevşehir, Ürgüp ismini birçok kez televizyonlardan Kapadokyasıyla duydum. Fakat bölgeye gelip gönlünce gezmek ilk kez nasip oldu. Gerçekten çok güzel ve yaşanabilecek bir şehir gibi görünüyor. Nevşehirlilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ürgüp Ülkü Ocağının gerçekleştirdiği bu etkinliğe katıldığım için ben de çok mutlu oldum” dedi.

Türkiye’nin en lezzetli pidelerinin Nevşehir Konyalı Ömer Usta nın mekanında yapıldığını kaydeden Ali Kınık, “İşimiz gereği güzel ülkemizin birçok bölgesine gitme şansımız oluyor ve değişik lezzetler tatma fırsatımız oluyor. Birçok yerde pide yedim. Fakat Konyalı Ömer Ustanın Pidesi kadar güzelini tatmadım. Konyalı Ömer Usta Restaurantın sahiplerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.