Aman Müdürüm Nazar Değmesin

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de yıllardır makamını koruyan ve 30 yıla yakın bir süredir Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Nurettin Öğünlü, oturduğu makam koltuğunu havadan sudan sebeplerle kaybetmek istemeyenlere adeta akıl ağacı.

Geçtiğimiz günlerde bir program esnasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinde 20 yılı aşan bir süredir görevde bulunan İsmail Hakkı Aydoğan ile yan yana oturan Valilik Özel Kalem Müdürü Nurettin Öğünlü’nün yakın diyaloğu dikkatlerden kaçmadı.

Öğünlü ve Aydoğan’ı aynı kareye alma gayretindeki gazeteciyi gören Ticaret Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan bir ara “Aman Müdürüm Nazar Değmesin” diye seslendi. Öğünlü’nün basın ve yayın kuruluşlarında görünmekten çok hoşlanmadığını bilen Aydoğan’ın bu sözlerine katılıyor ve Öğünlü’nün sağlığı elverdiği süreçte görevinde kalmasını temenni ediyoruz. Zira Öğünlü, mütevazı kişiliği, tecrübesi ve bir çok daire müdürüne örnek tavırları ile Nevşehir Valiliğinin en büyük şansı durumunda.

Özel kalem müdürlüğünde 1983 Yılından bu yana görev yaptığı bilinen Özel Kalem Müdürü Nurettin Öğünlü, Ahmet Başsoy, Muzaffer Yüzgeç, Süleyman Oğuz, Erdoğan Atasoy, Özdemir Hanoğlu, Aykut Ozan, Oktay Engin, Sait Eker, Şinasi Kuş, Mehmet Yılmaz, Yusuf Erbay, Alaattin Turhan, Asım Hacımustafaoğlu, Osman Aydın, Abdurrahman Savaş ve halen görevi başında bulunan Vali Mehmet Ceylan ile birlikte 16 Vali’ye özel kalem müdürlüğü görevinde bulundu.