Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan, Pazarlama Müdürü  Zekeriya Coştu ,THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük  Ve Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Ve Turizmci Şaban TOPUZ'un yer aldığı heyet, 26. Dönem Nevşehir Milletvekili seçilen Ebubekir Gizligider'e hem hayırlı olsun temennilerini ilettiler hemde Antalya-Nevşehir Uçuşlarının gerçekleşmesindeki katkıları için teşekkür ziyaretinde bulundular.


Antalya ve İzmir THY satış ofislerinde ve acentelerde sergilenmesi için dağıtılacak olan maket uçağı Milletvekili Gizligider'e sunan Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan, Kapadokya Turizmine yaptığı katkılardan dolayı kendilerine müteşekkir olduklarını belirterek; "Çok yakında Nevşehir'e İzmir uçağının da başlayacak olması hem ülkemiz hem de Kapadokya açısından çok önemli, bunun başlangıç noktası Antalya uçuşlarıdır. Antalya hattının başlama  sebeplerinden biri de Siyasi manada ki katkılarınız için sizlersiniz." diyerek kendilerine teşekkür ettiler.


Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memenuniyeti dile getirerek, Anadolu Jet Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Gizligider ise; " Nevşehir'imize hizmet etmek adına yapılabilecek her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, bölgemiz Kapadokya ve turizm değerleri adına ülkemizi ve tüm dünyayaı bu bölgemize en kısa ve sağlıklı şekilde ulaşımın sağlanması için bundan sonrada çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Gizligider, UNESCO tarafından Dünya kültür miras listesinde yer alan Kapadokya'mıza hem havadan hem karadan ve hemde 2016 da temeli atılması planlanan Hızlı Trenle raydan sağlanacak ulaşımla tam manasıyla anadolunun Kültür ve turizmde öncü marka bir şehir hemde önemli bir cazibe merkezi olmasını hedeflediklerini belirtti.  önümüzdeki günlerde başlayacak olan Kapadokya/ Nevşehir 
İzmir uçuşları için Anadolu Jet ve THY Yönetimine teşekkürlerini iletti.