Belediyeli vasfını yitirmesine rağmen Gümüşkent Belediyesinde çalışmalar ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Arıkan başkanlığında başarılı çalışmalar yürütülen Gümüşkent'te son yapılan kilitli parke taş döşeme çalışmasıyla beldenin parkesiz sokak yolu kalmayacak.         

Gümüşkent  içinde sokak yollarında yürütülen kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan, Nevşehir İş-Kur İl Müdürlüğü ile yaptıkları ortaklaşa proje ile ilave 5 işçi çalıştırdıklarını ve bu işçiler ile Gümüşkent'in sokak yollarında kilitli parke taş döşeme işi yaptıklarını kaydetti.

Çıkan yasa ile 2 bin nüfusun altındaki diğer belde belediyeleri gibi Gümüşkent'in de belediyesinin düştüğünü belirterek sözlerine devam eden Arıkan, üzüntü içinde olduklarını, ancak Gümüşkent'in imarı konusunda belediye olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Gülşehir Belediye Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunmasına rağmen 2014 yerel seçimlerine kadar Gümüşkent Belediyesinde başkan olarak görevinin devam ettiğini ifade eden Arıkan, son çalışmalar çerçevesinde Gümüşkent'te toprak sokak yol dönemine son verileceğini kaydetti.