Avanos Belediyesi İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Avanos ilçe merkezinde bayram temizliği yapıldı.
 
Avanos ilçe merkezinde Ramazan Bayramı ve Arife öncesinde Alaaddin Mahallesi, Orta Mahalle ve çarşı merkezi ile halkın yoğun kullandığı arterlerdeki kaldırım ve yollar yıkanarak temizlendi.
 
Avanos Belediyesi İtfaiye aracı ile su tankerleri de parfümlü su sıkarak temizlik çalışmalarına lojistik destek verdi. Kaldırımlar, çöp kova ve konteynırlarının yerleşik bulunduğu alanlar özellikle deterjanlı su ile yıkandı. Avanos Belediyesi temizlik İşleri ekipleri süpürge ve fırçalarla kaldırımları yıkadı. Sun tankerleri ile tazyikli su sıkılarak deterjan ve pisliklerin drenajı sağlanırken, cadde ve yollarda da itfaiye aracıyla yıkama çalışmaları yapıldı.
 
Yürütülen temizlik çalışmaları ile vatandaşların ve Avanos ilçesine gelen misafirlerin temiz ve nezih bir ortamda bayramlarını geçirmeleri hedeflendiği kaydedilirken temizlik çalışmalarının ardından ise Avanos caddeleri hoş bir kokuya büründü.