Avanos Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, halk piknik alanında çalışmalar yoğunlaştı.

Piknik alanının yeşillendirme çalışmaları öncesinde sulama ve aydınlatma sistemleri tamamlanıyor. Siprintlere su taşıyacak olan ana borular döşenmeye başladı. Ardından yürüyüş yollarının bordürleri çekilerek kilit parke döşeme çalışmalarına geçilecek.

Piknik alanında yapılacak düzenleme çalışmalarının ardından yeşillendirme çalışmalarına geçilecek. Piknik alanına Wc ve Mescit yapılacağı daha önceden duyurulmuştu.

Kaynak:Avanos Belediyesi

Avanos’ta kilit parke yol yapım çalışmaları Karaseki Mahallesi Ataköy evleri bölgesinde 749. sokakta devam ediyor. Mahalle parkı çevresinde başlayan yol yapım çalışmaları tamamlandıkça, mahalledeki diğer sokaklarda da devam edecek.

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bir program dahilinde yürütülen yol yapım çalışmalarında, altyapısı tamamlanmış olan ana yollar ile daha önce hiç yol çalışması yapılmamış fakat altyapı çalışmaları tamamlanmış toprak olan sokaklara öncelik veriliyor.

Kaynak: Avanos Belediyesi