Altı gündür kayıp olan genç bakın nerede bulundu...Nevşehir'in Avanos İlçesine bağlı Çalış Kasabasında Cuma günü evinden cuma namazına gidiyorum diye ayrılan ve sonrası kendisinden bir daha haber alınmayan Volkan Çalışkan, bugün bulundu.

Konu hakkında FİB Haber.Com u arayan Baba Zekeriye Çalışkan,Çok şükür evladıma kavuştum.Bana yeni yıl öncesi en güzel armağan oğluma kavuşmamız oldu.Şimdi artık bekar oğluma hayırlı bir gelin arayışıyla onu baş göz etmek arzusundayız dedi.

Kaybolduktan sonra 6 gün geçen ve bu süre zarfında kendisinden haber alınmayan Volkan Çalışkan'ın bulunması için çaba gösteren Emniyet Jandarma Çalışlı hemşehrilerim ve FİB Haber.Com a çok çok teşekkür ediyorum diyen Zekeriye Çalışkan oğlunu bakın nerde bulmuş...

Oğlum Merak ettiği için çalış kasabamızdaki cami minaresine çıkmış ve orda bayılmış.Geçen bu 6 gün içinde yemeden içmeden baygın şekilde minarede kalmış.Bugün kasabamız gençleri cami avlusunda çeşmeden su içerken gördükleri oğlum Volkan ı hemen bizleri haberdar ettiler.Bu mucize bir buluşma oldu bizler için. dedi.