FİB Haber Merkezi olarak dile getirdiğimiz Nevşehirspor maçına Aksaraysporlu taraftarlar alınmasın haberimiz Nevşehir kamuoyunda büyük ses getirdi. Duyarlı Nevşehir spor kamuoyu çağrımıza destek verirlerken bu duruma sessiz kalmayanlardan birisi de AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar oldu. Avşar, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasında; 
Futbol taraftar ile güzel "ama" söz konusu insan sağlığı ise bu görmezden gelinemez. 14 Ocak’ta oynanacak Nevşehirspor Aksarayspor maçında Aksaray taraftarının olmaması elzemdir. Şanlı Nevşehirspor bayrağımızın Aksaraylı 3-5 kendini bilmez kişi tarafından ayaklar altına alınıp sosyal medyada paylaşılması bizi derinden üzmüştür. Bu olay hala sıcaklığını korurken Nevşehirsporlu taraftarların bu rezaleti içine sindirememiş olmasını gayet insani bir his olarak değerlendiriyorum. Uzun yıllar süren husûmete dönüşebilecek olayların önüne geçilmesi adına gerekli tedbirlerin alınmasını ilgililerden önemle rica ediyorum.

Nevşehirspor Yönetiminin komşu ilimiz Aksaray takımını ve yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayacaklarından şüphem olmadığı kadar, kırmızı beyaz bayrağı ayaklar altında gören cefakar taraftar guruplarımızın bunu içine sindiremeyip misli ile karşılık verme isteğindende o derece eminim..!

14 Ocak günü Nevşehirspor-68 Aksarayspor maçında tribünde olacağım ve son dakikaya kadar destek vereceğim . "İnşallah o sene bu sene" dedi.