Azerbaycan Eğitim Müsteşarı Doç. Dr. Necibe Nasibova, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Azerbaycan Eğitim Müsteşarı Doç. Dr. Necibe Nasibova, Azeri öğrencilerin öğrenim gördüğü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ve Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Eğitim Müsteşarı Doç. Dr. Necibe Nasibova’ya teşekkür ederek kendisine üniversitemiz ve üniversitede öğrenim gören Azeri öğrenciler hakkında bilgi verdi. Rektörümüz, 10 bini aşkın öğrenci nüfusuna sahip olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 14’ü Azeri olmak üzere toplam 61 yabancı uyruklu öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü ifade etti.

Azerbaycan Eğitim Müsteşarı Nasibova, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde başta Azeri öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilerin eğitim ve öğretimlerinin yanı sıra sorunlarının çözümlerinde göstermiş oldukları ilgiden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a ve tüm çalışanlara teşekkür etti.  

Rektörümüzün günün anısına plaket takdimi ile devam eden ziyaret sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Eğitim Müsteşarı Doç. Dr. Necibe Nasibova, üniversitemizde öğrenimlerine devam eden Azeri öğrencilerle bir araya geldi.