Azerbaycan Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile Rüstemhanlı Kapadokya'yı Gezdi...

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nin Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı’nın başkanı Prof. Dr. Turan Yazgan’ı ikinci ölüm yıldönümünde yâd etmek için Azerbaycan dan gelen Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile Rüstemhanlı, Nevşehirli İş Adamı Soner Eryılmaz'ın davetlisi olarak geldiği Kapadokya ya hayran kaldı.

Kapadokya da Göreme,Uçhisar ve Ürgüp de peribacalarını tarihi ve doğal güzellikleri gezen Avanos ta çanak atölyesinde çanak yapan 
Azerbaycan Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile Rüstemhanlı Kapadokya ya bu ilk gelişim her yönüyle muhteşem bir diyar. Azerbaycan a döndüğümde buralardan mutlaka dostlarıma bahsedeceğim. Bu vesile ile bize en güzel misafirperverlik gösteren Nevşehirli iş adamı Soner Eryılmaz beye teşekkür ediyorum dedi.

Nevşehirli Genç İş Adamı Soner Eryilmaz, Kardeş ve dost ülke Azerbeycan'dan gelen misafirimizi agirlamaktan ve sehrimizi tanitmaktan cok mutluyum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Memleketimize ve Ülkemize hizmet etmek adına üzerimize düşen ne varsa hazırız dedi.