Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bakan Eroğlu, İl Başkanı Yanarn’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi. Veysel Eroğlu, Nevşehir'in tüm potansiyelleri, gelişime açık yapısı ile beklentisi yüksek bir il olduğunu belirtti. Eroğlu, “Çok şükür ki partimiz ve teşkilatlarımız, kuruluşundan bu yana ülkemizin ve Nevşehirimiz’in beklentilerini fazlası ile karşıladı.Karşılamayada devam ediyor. Yıllardır seçim dönemlerinde halkımızın teveccühü ve sandıklardan çıkan oy oranları halkımızın bizlere karşı olan güvenini defalarca kanıtladı. Allah’ın izni ve halkımızdan aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Yeni Türkiye yolunda adımlarımızı hızlandırarak ülkemizi ve Nevşehirimizi büyük hedeflerimize yürüyeceğimize olan inancım tamdır” dedi.


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir Halkı’nın partilerine karşı duyduğu güvenden güç alarak büyük hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Yanar, şu ifadeleri kullandı:
“Çok şükür ki göreve geldiğimizden bu yana AK Parti Nevşehir teşkilatlarında görev almak isteyen AK Parti ve Nevşehir sevdalılarının yoğun teveccühü ile karşı karşıyayız. Birbirinden değerli isimler yönetime girmek için başvuruda bulunuyor. Bu konuda son aşamalara geldik. İnşallah istişarelerimiz sonucunda belirlenen isimleri çok yakında kamuoyuna duyuracak ve bir an önce çalışmalarımıza başlayacağız. Bu güzel şehrin ve insanlarının taleplerini ve beklentilerini biliyoruz. Şehrimizin yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve halkımızla iç içe olarak hizmetlerin takipçisi olup, sorunların ve taleplerin çözümü için yetkili makamlarla gerekli köprüleri kuracağız. Allah’ın izni ile taş üstüne taş koymaya geldik. Bu güzel şehre değer katmak için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz” dedi.