Bakanlığın Kapısında Bekleyene Kadar Vekillere Gitse miydi?

Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu?

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Derinkuyu belediye başkanlığının web sitesinden yayınlanan bir kare fotoğraf oldukça dikkat çekici. Zira, bazı muhalefet partili belediye başkanlarının sırf siyasi görüşlerinin farklılığı nedeniyle AK Partili Vekillerin kapısını çalacağı yerde bakanlıktan kendilerine yakın isimlerle iş bitirme sevdası yine gündemde.

Söz konusu fotoğraf karesinin altına not çizen site editörü Başkan Ahmet Balcı’nın ilçede gençler ve çocukların rahatlıkla spor yapabilecekleri ve kötü alışkanlıklardan da geri duracakları bir Kapalı Spor Salonu yapımı için Gençlik Spor Bakanlığının yolunu aşındırdığına dikkat çekiliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Balcı iki dönemdir süren belediye başkanlığı süresince İlçeye kazandırmak istediği projeler için AK Partili de olsa Milletvekillerinin kapısını çaldı mı, çaldıysa ne sonuç aldı, ya da bir sonuç aldı mı bilinmez ancak halen ilimizde hizmet yapamamanın bahanesini “Kardeşim onlar kendi partililerinin işini yapıyor, Partizanlık yapıyor” bahanesinin ardına saklayanların olduğu da bir gerçek.

Bu arada geçtiğimiz günlerde bir toplantı esnasında konuşan AK Partili Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise “Bize şöyle bir projemiz var diye gelen olmadı” diyor. Hadi gelinde siz bu haberi okuduktan sonra Bu Ne Perhiz, Bu Lahana Turşusu demeyin içinizden.