Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Proje ve hizmetlerimizin her aşamasında vatandaşlarımızın fikirlerini alıyoruz. Biz her zaman onların yanındayız, yakınınızdayız. Bizim tek derdimiz vatandaşa hizmet etmektir” dedi.

            "Bizim tek derdimiz var Gülşehir’e hizmet etmek. Vatandaşlarımızın derdine derman olup, isteklerini en kısa sürede yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Çok şükür bugüne kadar çözülemez denilen birçok sorunu çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Gülşehir’imiz  kazanmaya devam edecek. İlçemizde tüm mahallelerinin neye ihtiyacı varsa o sorunu çözmek için ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü bizim bu makamlara gelirken tek derdimiz vardı, o da halkımıza hizmet. Çünkü biz halkımızın Gülşehir’in hizmetkârıyız.

Başkan Arısoy, Gülşehir’e en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz, görev süremiz boyunca birçok önemli projeyi hayata geçirmek. Gülşehir’in temel sorunlarından olan altyapıyı baştan sona yenileyerek %90 lara geldik. Daha sonra ana caddelerimize sıcak asfalt dökerek refüjlerde peyzaj çalışmaları yaptık. Şimdide Gülşehir genelinde yol ve kaldırım yenileme çalışması başlatarak Nevşehir ve Kızlırmak caddeleri üzerinde andezit taş, mahalle aralarında ise kilitli parke çalışmalarına başladık. Bu iki büyük hizmetin yanında, Ayrıca yapımı devam eden projelerin de tamamlanmasıyla Gülşehir bambaşka bir görünüme kavuşacak.

Gülşehir’in daha yaşanabilir bir ilçe olması yönünde çalıştıklarını belirten Başkan Arısoy “Gülşehir’imizin bütün mahalle ve sokaklarında halkımızla beraberce hizmet etmeye çalışıyor, Gülşehir’imizin daha yaşanılabilir bir ilçe olmasını hedefliyoruz bu uğurda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerimizi halkımızın isteği doğrultuda  oluşturuyoruz. Proje ve hizmetlerimizin her aşamasında esnafımızın ve vatandaşlarımızın fikirlerini alıyoruz. Bu güzel birlikteliğin her zaman korunması gerekiyor. İlişkilerimizi bu şekilde devam ettirdiğimiz takdirde çok daha nitelikli hizmetleri hayata geçireceğiz. Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız, yakınınızdayız. Bizim tek derdimiz halkımıza  hizmet etmektir.

“Gülşehir’imizin güzelliği gün geçtikçe artıyor

Gülşehir  Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, altyapısı tamamlanan bölgelerde başladıkları üst yapı çalışmalarının da hızlı bir şekilde sürdüğü belirtti. Başkan Arısoy, “Altyapısını tamamladığımız bölgelerde başladığımız üst yapı çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. Gülşehir’imizin güzelliği gün geçtikçe artıyor. Gülşehir’imizin üzerinden örtüyü kaldırarak güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Gülşehir’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.