Gülşehir 400 Evler Mahallesinde ikamet eden, yürümekte zorluk çektiği için tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Hatice Ekiz’in isteğini Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun yerine getirdi.
 
Geçirdiği rahatsızlık sonucu yürümekte çok zorlandığı tespit edilen fiziksel engelli Hatice Ekiz’e sandalyesini bizzat kendisi götüren Başkan DURSUN, sosyal sorumluluk bilinci ile ilçe halkının daha uygun şartlarda hayatlarını idame ettirmeleri konusunda, Sosyal Belediyecilik anlamında her zaman yardımcı olmayı borç bildiklerini belirtti.
 
 Fiziksel engelli vatandaşların da hayata bağlanmaları, yaşama sevincini tekrar kazanmaları için herkese görev düştüğünü belirten Başkan DURSUN, bu bakış açısıyla engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kalkacağını dile getirdi.
 
 Tekerlekli sandalye sayesinde istediği yere daha rahat gidebileceğini belirten Hatice Ekiz yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a teşekkür etti. Hatice Ekiz’in eşi Fikret Ekiz ise, emekli olduğu kurum tarafından böyle bir el uzatılması, kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.