Çat Beldesinde 13 yaşında yakalandığı bir hastalık sonrasında yürüyemeyen 20 yaşında ki Gülsüm Arık isimli genç kız kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalye ile adeta hayata yeniden bağlandı.

 Çat Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir program esnasında genç kıza güzel bir sürpriz hazırlayarak duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Çat Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa her iki dedesi ile birlikte katılan Gülsüm Arık dedesinin gözyaşları içerisinde kucağında akülü aracına bindirmesi salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Çat Belediye Başkanı Kamil duru burada yaptığı açıklamada Gülsüm Arık isimli kızımız bundan yaklaşık 7-8 yıl önce yakalanmış olduğu bir hastalık sonrasında yürüyememe hastalığına yakalanmıştı. Bizlerde bu genç kızımızın yeniden hayata bağlanması için bir çalışma içerisine girdik.

 İlimizde cip üretimi faaliyetin de bulunan Apak Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Lebelebici’ye beye ben bu durumu anlatım. Kendisi de gerçekten son derece duyarlı bir davranış göstererek kızımıza güzel bir sürpriz yaşatarak akülü tekerlekli sandalye hediye etmiştir. Kendilerine ve tüm çalışanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.


Apak Pazarlama Genel Müdürü Serdar Erdoğan ise kendilerinin böylesine bir güzel, hayırlı bir işin içinde oldukları için son derece mutlu olduklarını kaydederken, bizler de kardeşimiz Gülsüm’e bir sevinç yaşatmışsak ne mutlu bizlere, bizlere bu yardım için vesile olan Çat Belediye Başkanımız Kamil Duru’ya teşekkür ediyoruz diye konuştu.
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru daha sonra ise Apak Pazarlama Genel Müdürü Serdar Erdoğan’a bir teşekkür plaketi takdim etti. 

Haber: Coşkun Sağlamdin