Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Nar kasabası sağlık ocağında yırtılan Bayrak Nar Belediyesi tarafından yenilendi.

Nar Belediye Başkanı Erdoğmuş'a Çifte Teşekkür

Öz Hilal Ocakları Nevsehir İl Başkanı Mehmet Deynekli Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'a bu hassasiyetleri için Teşekkür etti.

Öz Hilal Ocakları Nevsehır İl Başkanı Mehmet Deynekli, FİB Haber Merkezine yapmış olduğu açıklamasında; "Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabası sınırları içerisinde bulunan muhtelif yerlere çöp konteynırları yerleştiren Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Öz Hilal Ocakları Nevsehır İl Başkanı Mehmet Deynekli, Özellikle şunuda belirtmeden geçemiyeceğim, yine Nar kasabasında bulunan Sağlık ocağı önündeki direkte Türk Bayrağı'nı yırtılmış paramparça olarak gördük içim sızladı ve hemen Sayın Ali Erdoğmuş Başkanı arayarak durumu ilettim. Allah razı olsun kendilerinden. Benden sadece 2 dakika istedi ve gereğini hemen yaptı. Sağolsun Ali Başkanım duyarsız kalmadı, sabahın erken saatlerinde yırtık bayrak yenisiyle değiştirildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Ali Erdoğmuş, şunları kaydetti: “Sağlık Ocağındaki bayrakla ilgili konudan haberdar olur olmaz ekiplerimize talimat verdim. Ay yıldızlı bayrağımızı yenileriyle değiştirdik. Bizim bayrak hassasiyetimiz her şeyin ötesindedir. Bayrak milletlerin namusudur. Kamu kurumlarımız özellikle bayrak konusunda yüksek hassasiyet göstermeli, her hangi bir ihmale sebebiyet vermeden ona göre davranmalıdır.”dedi.