Mayıs ayının ilk haftası içerisinde yapılması beklenen Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı seçiminde hangi adayı destekleyeceği merakla beklenen 3 odadan biri olan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri beklenen açıklamayı yaptı.

Akşam saatlerinde Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ile bir araya gelen Başkan Ergin ve yönetim kurulu yapılan istişarenin ardından birlik başkanlığı seçiminde İsmail Ördü’yü destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, “Yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda birlik başkanlığı seçiminde 2 dönemdir bu görevi layıkıyla sürdüren Birlik Başkanımız Sayın İsmail Ördü’yü destekleme kararı aldık. Bu kararımızın tüm esnaf ve sanatkar camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin ve yönetimine kendisine yönelik destek açıklamalarından dolayı teşekkür etti.