NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Uçhisar -Nevşehir – Göreme güzergahında yapılan ve 7 Milyon TL harcama yapılan asfaltlama çalışmalarına büyük destek sağlayan Nevşehir Valisi başta olmak üzere Milletvekillerine ve İl Özel idaresine teşekkür etti.


Söz konusu yolun asfaltlama çalışmalarının ardından yan bağlantı yollarının da en kısa zamanda yeniden düzenlenerek hizmete sokulacağını kaydeden Başkan Karaaslan, Cevizlibağ projesinde de önemli bir mesafe aldıklarını söyledi.

Kasabada içme suyu sıkıntısının yaşanmaması ve ileriye dönük bu konuda adımlar atmak için önümüzdeki günlerde çalışmalarının hızlı bir şekilde süreceğine işaret eden Başkan Karaaslan, “2015 Yılında şu ana kadar yaptığımız çalışmalar itibariyle hem verimli, hem de memnuniyet verici bir süreç olarak geçti. Bu yıl Sayın Valimizin, Milletvekillerimizin ve İl Özel idaremizin destekleriyle 7.5 Milyon liralık sıcak asfalt çalışmamızı tamamladık. Bu çalışma çerçevesinde yan bağlantı yollarının düzenlenmesi konusundaki çalışmalarımız sürüyor ve bir ay içerisinde inşallah o çalışmayı da bitireceğiz. O çalışmalarda tamamlandığında Uçhisar’ımıza ve beldemize gelen yerli ve yabancı turiste güzel bir alt yapı sunmuş olacağız. Bu vesile ile de bir kez daha bu çalışmanın yapılmasında büyük katkı sağlayan Sayın Nevşehir Valimize, Milletvekillerimize ve İl Özel idaremize de teşekkürlerimi sunuyorum. Cevizlibağ projesi konusunda belirli bir aşamaya geldik. Ekim ayı içerisinde projenin bir sunumunu alacağız. 1980 -1990’lı yıllarda beldemizde kurulan su şebekesinin gelişen günümüz koşullarında yetersiz olduğunu gördük. İçme suyumuz yetersizdi. 34 Kuyu da yeni içme suyu çalışmalarımız oldu. 1.5 Kilometrelik yeni bir içme suyu hattı çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Yunus Emre Caddesinde 1.5 Kilometrelik asfalt çalışmamızı yaptık. Kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarımız yıl boyunca sürdü ve sürüyor” açıklamalarında bulundu.