Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş 13 Mayıs Anneler Günü Dolayısıyla Kutlama mesajı yayımladı.

Anne sevgisinin dünya üzerinde hiçbir şeyle mukayese edilemeyeceğine işaret eden Salaş, anne yüreğinin dünyanın en yumuşak, en merhametli yeri olduğunu dile getirdi.

Borsa Başkanı Salaş Mesajında;

Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu; sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren cennet kokusu annelerimiz ile ilgili dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, Annelerin bu emeklerine karşılık olarak, onlara iyi davranmak ve değer vermek, hem dini, hem de insani görevimizdir. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak, her evladın görevidir. Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temeli, annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılır.

 Şefkat ve huzur pınarlarımız olan ve dünyanın en yüce, en kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, Hakları hiçbir zaman ödenmeyecek olan, hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren bizleri her daim sevgiyle kucaklayan annelerimizin gününü en kalbi duygularımızla kutluyor, tüm annelere sağlıklı, huzurlu ve evlatlarıyla birlikte güzel bir hayat diliyorum." ifadelerine yer verdi.