Başkent Ankara da Genel merkeze ziyarette bulunan MHP Nevşehir Heyetinin ilk durağı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin makamı oldu. 30 Mart Yerel Seçimlerinden oylarını gözle görülür bir şekilde artıran MHP Nevşehir heyetini kabul ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşkilat mensuplarını tebrik eden Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli “Yaptığınız fedekar ve güzel çalışmalarla, Nevşehir açısından da oldukça önemli ve ümit vaad eden son derece başarılı bir yerel seçim dönemi geçirdiniz, işimiz ve sorumuluğumuz bundan böyle dahada artmış sorumululuklarımız omzumuza halkımızın yüklemesiyle daha da artmıştır Allah yardımcınız olsun” dedi.

MHP Nevşehir heyetinin Nevşehir Daveti üzerine bir açıklamada bulunan Bahçeli şöyle ifade etti...
Seçimlerden sonra Türkiye turuna çıktığını da ifade eden MHP Lideri “Ancak, ülke olarak bugün çok büyük bir acımız var. Cenab-ı Allah’tan şehitlerimize rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.Acımız tüm ülkemiz olarak büyük ve derin.
İnşallah daha sonra Nevşehirimize gelecek, vatandaşlarımızla birlikte olacak, Nevşehir halkıyla buluşarak sizleri bizzat makamınızda ziyaret edeceğiz” dedi... 

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli nin Haziran ayı içerisnde Nevşehir e ziyaret gerçekleştireceği ifade edildi.
Aylık rutin ziyaret kaspamında Ankara da MHP Genel Merkezinde bulunan Nevşehir Heyetine TOBB Genel kurul toplantısına NTSO Meclis Başkan Vekilliği görevi sebebiyle bulunan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Varol mda hazır bulundu.