Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti Bavyera seçim koordinasyon merkezi tarafından ev sahipliğinde misafir edildi. 

AK Parti Bavyera seçim koordinasyon merkezinin davetlisi olarak Nürnberg,e gelen Nevşehir Belediye başkanı sayın Hasan Ünver ve yardımcısı sayın Oktay Şımarmaz,Nürnberg Müsiad,ta vatandaşlarla kucaklaştı. Tesadüf buya,yeni söz kesen Nevşehir,li bir çiftin yüzüklerini takan Sayın başkan,yaptığı kısa bir konuşmayla,nişanlı çifte mutluluklar diledi.

AK Parti Bavyera seçim koordinasyon merkezinin davetlisi olarak Almanya’nın Nurnberg ve Regensburg şehirlerinde düzenlenen Halk Buluşmasına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa genelinde yaşayan Türklerin 8-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Avrupalı Türklerin siyasal, sosyal ve kültürel gelişimini sağlayarak, bulundukları ülkelerdeki etkinliklerini artırmak amacıyla 2006 yılında kurulan UETD’nin davetlisi olarak Almanya’nın Nurnberg ve Regensburg şehirlerinde gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı.

UETD tarafından organize edilen halk buluşmalarında Almanya’daki Türklerden ,8-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için mutlaka sandığa giderek hür iradeleri ile oy kullanmaları çağrısında bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her iki şehirde yaşayan Türklerle de hasret giderdi.

Buradaki UETD başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalara ilişkin olarak da bilgiler aktardı.

Nevşehir Belediye BaşkanI Hasan Ünver’in katıldığı halk buluşmasına, Nurrberg ve Regensburg ’da yaşayan Türkler büyük ilgi gösterdi.