Geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında yaralanarak Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasının AK Partili Belediye Başkanı Celal Yiğit'ten mesaj var...

Böyle Sevgi Görülmedi... Nevşehir Devlet Hastanesi Rekor Ziyaretçisine ulaştı... 

Kavak kasabasında yapılması planlanan okul için okulları incelemek için beraberinde kasabalı hemşehrisi Halit Mayda ile birlikte İki gün önce  Ürgüp e giderken Damsa yolunda meydana gelen trafik kazasıyla yaralanan Belediye Başkanı Celal Yiğit'i seven partili partsisiz yüzlerce kişi Nevşehir Devlet Hastanesine akın ederek Başkan Yürekli yi yalnız bırakmadılar.


AK Partili Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'ten www.fibhaber.com Haber servisimiz üzerinden sevenlerine mesaj gönderdi.

Çok Şükür İyiyim. Sadece Dualarınız Yeter...!
Başkan Yiğit 
" .İki gündür gerek bizzat Hastaneye gelerek gerekse telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini gönderen sağlığımızı Merak eden herkese teşekkürler.Herkesten Allah raız olsun. Bizler inanan insanlarız.Kadere ve Kazaya iman edenlerdeniz. Allaha çok şükür.Önemli bir şeyim yok, gayet iyiyim. Sadece belimde bir sorun var kontrol amaçlı hastanedeyim" ifadelerini kullandı.

Nevşehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrah bölümünde tedavi altında bulunan Başkan Yiğit'i Ertaş Grup Başkanı Musa Ertaş,Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş,Eski Uçhisar Belediye Başkanı Mustafa Zuhal,Eski Kymaklı Belediye Başkanı Abdullah Çekiç, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Yakut,
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır,Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve çok sayıda Kavaklı eş dost akraba ile şehir dışından geçmiş olsun ziyareti için gelen dostları kendisini biran olsun yalnız bırakmadı.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'in bir kaç gün içinde hastaneden taburcu olması bekleniyor.
Bir kez daha Nevşehir'in Yiğit Başkanı Celal Yiğit'e geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor Allahtan acil şifalar diliyoruz.