Genç Birlik Nevşehir tarafından gerçekleştirilen "Cuma Meclisi Sohbetleri" devam ediyor. Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi gençlik teşekkülü Genç Birlik tarafından hazırlanan "Cuma Meclisi Sohbetleri"nin bu haftaki konuğu Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız olacaktır.

Genç Birlik Nevşehir Başkanı Muhammed Fatih Uğurlu yaptığı açıklamada" Fahri Yıldız Başkanımızın katılacağı, konusunun 1980 Dönemi Gençlik Hareketleri olacağı sohbete Nevşehir'li genç kardeşlerimizi davet ediyoruz" dedi.

Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi gençlik teşekkülü Genç Birlik tarafından hazırlanan, eskimeyen MTTB'li ve Ürgüp Belediye Başkanı sayın Fahri Yıldız'ın konuk olacağı "Cuma Meclisi Sohbetleri" programımıza tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz.

Gençlerin herzaman yanında olan ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile bizlere örnek olan Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Fahri Yıldız ile Buluşuyoruz...


Fahri Yıldız kimdir?
Fahri Yıldız, 1955 yılında Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde doğdu. İlkokulu Ürgüp’te, Lise eğitimini Nevşehir İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Erciyes Üniversitesi Yüksek İslam Enstitüsünü Kayseri’de tamamladıktan sonra İskenderun, Kırşehir, Kocaeli ve Çankırı'da idareci olarak görev yaptı.

Daha sonra Ürgüp Türkan Diker İlköğretim okulunda öğretmenlik yaptı. Son olarak idarecilik yaptığı Ürgüp Lisesindeki görevinden 29 mart 2009 yerel seçimlerine AK Parti’den belediye başkan adaylığı için istifa ederek belediye başkanı seçildi.

2014 yerel seçimlerinde de Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilerek 5.300 oyla 2. dönemi için Belediye Başkanı Seçilen Fahri Yıldız evli ve 4 Çocuk babası olup, İngilizce, Arapça ve Farsça biliyor.​