30 Mart’ta  yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak Özkonak Belediye Başkanlığına seçilen İlker Yürekli ile FİB Haber İnternet gazetemiz çalışanları ile iki sürpriz kutlama birden yaptık.

Başkan Yürekli'nin hem Belediye Başkanlığına seçilmesini, hem de doğum gününü birlikte kutladık.

Doğum günü pastamızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Gazetemiz çalışanlarından Atakan Cilketmez, Nazmi Fırat, Cihat Ersoy ile FİB haber Genel Koordünatörleri İbrahim Uysal, Fikret Çapacı, Özkonak AK PArti Belde Başkanı Nuri Özkan, Özkonak Belediyesi Muhasebe Müdürü Oktay Kara,Murat Bey ve Avustralya dan Başkan Yürekli nin okul arkadaşından oluşan ekibimiz ile Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'nin doğum gününü İftar sonrası Kapadokya Parkta kutladık.
Belediye Başkanı Yürekli sürpriz doğum günü kutlamamızdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek FİB Haber İnternet Gazetemiz  çalışanlarına teşekkür etti.

Aslen 14 Temmuz da yeni yaşına girdiğini belirten çiçeği burnunda Belediye Başkanı İlker Yürekli doğum günü pastası mumunu üfledi ve bizlere kendi eliyle pasta ikramında bulundu.

Yürekli ; "Beni şaşırttınız. Doğum günümde beni yalnız bırakmayarak, onurlandırdınız" dedi.

Başkan Yürekli doğum gününü Basın olarak ilk bizlerin kutladığını, kutlamanın kendisi için sürpriz olduğunu belirterek; “ Randevu talebinde bulunduğunuzda Özkonak ile ilgili çalışmalar hakkında haber yapmak için geleceksiniz zannetmiştim. Doğum günü kutlaması hazırlamanız benim için  gerçekten sürpriz oldu. Basın olarak doğum günümü ilk kutlayan sizler oldunuz. www.fibhaber.com olarak Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. “ dedi.

Başkan Yürekli bu vesile ile öncelikle tüm Özkonaklı hemşehrilerim ve İslam aleminin Mübarek ramazan ayını ve Kadir gecelerini kutluyorum. Yine bu mübarek aylarda Bu gün bu saatlerde Gazze de devam eden bebek katili Terörist İsrail i soykırım ve katliamları nedeniyle kınıyorum.
Dualarımız Tüm islam alemiyle birlikte Gazze de zalim zulmü altında ki mazlum müslüman kardeşlerimiz için ... Onları hiç bir zaman Unutmadık unutmayacağız dedi... Yürekli, yaşadığınız dönemde insanların en hayırlısı yine insanlığa hizmet edendir düsturu ile Kasamaın hak ettiği hizmetlere ulaşması için ben ve ekinim Özkonak Belediyesi olarak AK Belediyecilik hizmetleriyle kasabamöa hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz.Rabbim utandırmasın dedi.

Nevşehir ve Kapadokya Gündemin Adresi www.fibhaber.com Gazetesi olarak Özkonak kasabasının Başarılı ve Yürekli Belediye  Başkanı İlker Yürekli ailesi ile birlikte mutlu,umutlu,neşe dolu nice uzun yıllar diler, Özkonak için güzel hizmetleri hayata geçirmesini temenni ederiz.  Ayrıca yeni görevine başlayan Özkonak Belediyesi Muhasebe Müdürü Oktay Kara ya bu görevinde başarılar diliyoruz...